10 Ağustos 2016 Çarşamba

BİR ANNE ÖZ KIZI VE OĞLUNDAN TORUN SAHİBİ OLUYOR !

Belki de bu başlığı okuduğunuzda bu olayın gelişmekte olan ülkelerde ya da Afrika da geçtiğini düşünüyorsanız yanıldınız.  Yada ülkemizde de karşılaşıldığı gibi ensest  ilişki aklınıza gelmiş olabilir. Yani toplumuzda,  ağabeyin kız kardeşine tecavüzü sonucunda olan çocuk torununuz olsa bile haberimizde böyle bir olay söz konusu değil.
Olay Avustralya’da geçiyor. Homoseksüel ilişki yaşayan  Samuel Leighton-Dore,  25 yaşındaki fotoğrafçı, tasarımcı sevgilisi Bradley Tennant ile çocuk sahibi olmak istemesiyle olaylar gelişiyor. Garip olan bu çift evlatlık edinmek yerine çocuklarının her ikisinin gen özelliklerini taşımasını istemeleri üzerine buldukları çözüm insanı şaşırtıyor..
Bu olayı Samuel şu şekilde savunuyor, "İnsanlara saçma gelebilir ancak sadece bu şekilde sevdiğim adamla ortak çocuğumuz ikimizin de genlerini taşıyabilir" diyor. Ayrıca, Samuel çocuğuna bakınca babasının  hassasiyetini, annesinin bağışlayıcılığını, kız kardeşinin güzel gözlerini ve partnerinin ince zekasını görmek istiyormuş.

Samuel’in annesi önce durumu yadırgamış ve kafası karışsa da daha sonra olaya sevinmiş.  Tabi  Samuel internetten ölüm tehditleri alıyor muş. Sadece bu durumlar insanoğlunun ve toplumun sağlıklı gelişimi açısından ne kadar doğru bunu sorgulamak gerekir.
İnsanoğlu’nun üstün insan yaratma arzusu mu?  Bilemeyiz ama bu yaşan olayda  annenin durumu en zor olan. Daha da zor olan doğan çocuğun durumu
Haberde İstanbul 
www.haberdeistanbul.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder